Argentina i draktsett fotball barn sitt siste spill

Brasil trakk 0-0 med arch-rivals Argentina i draktsett fotball barn sitt siste spill i den siste fasen av det sør-amerikanske mesterskapet.

Juan Gilberto Funes stadion i San Luis var pakket med 15.000 fans, i motsetning til det som skjedde i tidligere spill.

De første minuttene ble dominert av Brasil, og tvingte Argentina til å ta imot motangrep for å true Seleção.

Argentina tok seg også til hardt takling for å stoppe Brasiliens spillere, og både Boschilia og Kenedy var nesten skadet. Iván Leczuk ble kåret til et frispark på Coritibis venstreback Abner.

Ibañez kastet en sjanse til å åpne scoringen for Argentina like før halvtime da Brasils målvakt Marcos lagde et lag.

Robert scoret nesten 1-0 for Brasil tidlig i andre Billige Pogba fotballdrakt omgang etter flott individuelt spill, men Argentinas målvakt Batalla reddet det.

Spillet ble mer åpent, og Brasiliens Abner og Argentinas Driussi kastet bort målkursene.

Ibañez forsøkte et kraftig skudd som ble reddet av Marcos, den argentinske spilleren nesten scoret et par minutter senere med en header etter at Barzils målvakt ikke klarte å fjerne ballen.

Driussi slo på baren da Argentina fortsatte å dominere spillet, men forsvareren Moreyra ble sendt ut noen minutter senere for en hensynsløs feil.

Brasil vil møte Peru på onsdag mens Argentina møter Paraguay.